Bland de gamla husen i Lovisa.

Trots de rådande omständigheter - pandemihelvete - så kom vi som familjemedlemmar in i Finland och kunde åka till sommarstället i Lovisa. Det var med viss nervositet om hur det skulle gå och med viss stress i kroppen när trängsel med andra människor uppstod som vi tog oss över med båten och mot gränskontrollen.
Och! Det var inga problem med att komma in i Finland, men att ha två meters avstånd till medmänniskor blev problemet. Vi är vana att vara försiktiga och hålla avstånd i dessa tider, men här kändes det som att folk inte levde under samma råd och regler... att man kanske glömt vad som pågår utanför sina gränser. Jag och maken är, och vill fortsätta vara, försiktiga när man vet att världen inte mår bra. Vi är inte säkra från detta virus och måste ta hand om oss, våra nära och kära. Vi har haft viruset alldeles för nära och vet vad det kan göra med människor...
I alla fall! Till något trevligare - bilder från vackra Lovisa Stad! Jag och maken tog en promenad för att titta på alla gamla fina hus som staden stolt visar upp. Vi brukar annars cykla runt, men denna gång njöt vi av en lång promenad för att noggrant kika på alla hus och deras underbara detaljer. 
Så! Varsågod och kolla igenom en hel del bilder. Klicka på bilden för att förstora, upplevelsen blir bättre... men det är ännu bättre att åka dit och titta.



























































Kommentarer

Populära inlägg