Hollywood & Los Angeles

Efter Las Vegas hade vi bokat några nätter i Hollywood och Santa Monica så vi åkte tillbaka till Los Angeles.
Och! När vi åkte från Las Vegas så åkte vi en bit på Route 66 och det var riktigt häftigt att få uppleva.
Men! Väl i Hollywood så blev vi tyvärr inte så imponerade, boendet var rent utsagt skit (och skitdyrt!), det var stökigt och smutsigt på gatorna. Trafiken var vidrig, och eftersom du inte kan gå någonstans så måste man ta bilen... O det var lika med att sitta i långa köer bara för en liten sträcka. Men OK, vi har varit i Hollywood!
Well! Istället för att deppa ihop över själva boendet så tog vi bilen och åkte på sightseeing i Beverly Hills, Hollywood Hills och Universal CityWalk (tyvärr hann vi inte med Universal Studios), vilket var mycket trevligt, och häftigt att se alla maffiga och dyra hus. Eftersom jag är ett "Real Housewives of Beverly Hills"- fan så besökte vi Lisa Vanderpumps restuarang Pump för middag, men det var som att sitta och äta på en klubb - jävlar vilket liv, men maten var jättegod! Vi hamnade mitt i preppen för Pride också, det var coolt!
Och! Det blev ett snabbesök till Malibu också (when in Californien får man tänka) och längs vägen såg man vart bränderna 2018 härjade, tragiskt.
När vi flyttade vidare mot Santa Monica så passade vi på att besöka Santa Monica piren, och vi åkte även till Venice Beach som var riktigt härligt - schyst miljö och underbar strand!
Vi avlutade vår resa med ett stopp i Marina Del Rey innan vi fick sitta i många timmar på flygplatsen för att sedan resa hemåt.

Wow! Vilken underbar bröllopsresa vi hade. Nu när man tittar på bilderna och minns så vill man verkligen åka tillbaka och besöka godbitarna, platserna som fascinerade en som mest och besöka sådant som man kanske missade.












































































Kommentarer

Populära inlägg