måndag 17 mars 2014

Mera långpannebröd, tack!

Förra veckan gjorde jag långpannebröd med morötter i, denna vecka bakar jag ett långpannebröd med linfrön i!
(Ett bröd jag nämnt tidigare i bloggen!)
Receptet hittade jag i boken "Baka bröd - med Allt om mat", men finns även på Allt om mat:s hemsida - Receptet!
Jag gjorde såklart en twist på brödet!
Hade ljust lantvetemjöl istället för vetemjöl, hade i en matsked mörk sirap och strödde över en dryg matsked farinsocker över jästen.
Allt detta brödbakande är en förberedelse inför påsken!
Alltid bra att vara ute i god tid!
På påskdagen ska vi ha brunch här hemma och alla som kommer ska ta med nån typ av smårätt!
Jag tänkte stå för lite basgrejer, som bröd... .


2 kommentarer:

  1. Oj oj, det ser gott ut som vanligt! Nu fick jag inspiration att baka bröd, fastän det inte blir i dag så kanske till helgen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Långpannebröden är så goda och lätta att göra! Testa testa! :-)

      Radera